18 Μαιου 2020 WEBCAST ανίχνευση αντισωμάτων,ομιλητής καθ Λεωνίδας Αλεξόπουλος,ώρα 19:00 μμ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Παρακολουθήστε το πιο κάτω webcast Δευτέρα 19 Μαίου στις 7 το βράδυ

Ομιλητής: ο καθ Λεωνίδας Αλεξόπουλος του Eθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθήνας

LINK https://www.eventbrite.com/e/hellenic-innovation-network-webcast-02-tickets-104639403272

COVID 19: ανίχνευση αντισωμάτων

Webcast 02: “Covid-19 Antibody Detection” that will be held online on Monday, 18 May 2020.

 

09:00 – 09:30 am (San Francisco) 12:00 – 12:30 pm (Boston/New York) 07:00 – 07:30 pm (Athens/Nicosia)