Προφίλ – Σύντομο Ιστορικό

Από τον 10ο του 2012, η In Vitro Labs λειτουργεί με νομική μορφή ιατρικής ανώνυμης εταιρείας με έδρα το Περιστέρι, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στον ιατρικό χώρο Ελλάδας, Κύπρου και Βαλκανίων.

Αρωγός στο όραμα της In Vitro Labs, αφ’ ενός το αυστηρά και με απόλυτα επιστημονικά-τεχνοκρατικά κριτήρια εξειδίκευσης επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και αφ’ ετέρου η πλήρης επάρκεια σε ό, τι αφορά στην υλικοτεχνική υποδομή με σύγχρονο εξοπλισμό σε ένα χώρο 1600 τ.μ και τα πλέον ενδεδειγμένα διαγνωστικά προϊόντα.

Η In Vitro Labs έχτισε το προφίλ της όχι σε συνηθισμένες πολιτικές marketing και διαφήμισης, αλλά στη διαρκή προσπάθεια και αγώνα για ποιότητα, στη διαρκή επιστημονική ενημέρωση και στην άμεση ανταπόκριση προς τις απαιτήσεις των αποδεκτών της. Η In Vitro Labs στέκεται πάντα κοντά στον αποδέκτη της ιατρό και ασθενή ανταποκρινόμενη με ταχύτητα, αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εργαστηριακή και επιστημονική υποστήριξη.

Όλοι οι άνθρωποι της In Vitro Labs, εστιάζουμε στην εργαστηριακή παραγωγή υπηρεσιών υγείας στον τομέα κλινικής χημείας, ανοσολογίας, μικροβιολογίας, ιολογίας, παρασιτολογίας, μοριακής βιολογίας, αιματολογίας αλλά και την ανάπτυξη κάθε βιοτεχνολογικής μεθόδου που προάγει τη σύγχρονη ιατρική διάγνωση τηρώντας τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣΦόρμα Επικοινωνίας

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας