10-13 Ιουνίου 2023 : Υβριδικό συνέδριο της ESHG στην Γλασκώβη

6 Ιουνίου, 20230

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ενόψει του προσεχούς υβριδικού συνεδρίου της ESHG, στις 10-13/6, στη Γλασκώβη, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε, εκ μέρους της εταιρείας Agilent, στακόλουθo corporate workshop, τοποίθα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου: 

Lunchtime Corporate Satellite Seminar: 

Title: Recent Advances in Human Genomics with Agilent Solutions 

Date: Saturday, June 10th | Time: 12:00 – 13:30 BST (lunch will be provided) | Room: Dochart  

Μπορείτε να εγγραφείτε, ώστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, είτε ζωντανά, είτε διαδικτυακά oποιαδήποτε ώρα σας εξυπηρετεί (θα λάβετε το on-demand recording), στον παρακάτω σύνδεσμο: 

ESHG 2023 | Agilent 

Επιπλέον στον ίδιο σύνδεσμο θα βρείτε σχετικά αρχεία με περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το περιεχόμενο των παρουσιάσεων (abstracts).

 

Τέλος, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο περίπτερο της Agilent (#510) όπου θα έχετε τη ευκαιρία να:

  • Δείτε από κοντά τον ακόλουθο εξοπλισμό: Tapestation 4150 System, AriaDx, Femto Pulse και MagnisRUO NGS Library Prep Unit, και να
  • Συζητήσετε με τους  Product Managers* των προϊόντων SureSelect (συμπεριλαμβανομένου και του Exon V8), aCGH και του λογισμικού Alissa.

 

Ελπίζουμε ότι θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερο της Agilent (αριθμός #510) και στο corporate seminar που διοργανώνει!

 

*Θα μπορούσαμε επίσης να προγραμματίσουμε συνάντηση, στα πλαίσια του συνεδρίου, με τον αντίστοιχο ειδικό από την Agilent για τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *